Referenties

De bungalow

“ De Bungalow van Impulse is een bijzondere plek voor workshops of gesprekken.
Mooi, warm en open. Je voelt je bijna een met de natuur.
Daardoor is het rustgevend en inspirerend tegelijk. ”

“ ik ervaar De Bungalow als een prettige, warme, sfeervolle, vertrouwde en huiselijke omgeving. Ik volg een coaching traject en heb reeds een aantal maal een training/workshop bijgewoond in De Bungalow. Dit ervaar ik iedere keer als zeer aangenaam. Het aangrenzende terras en de tuin zijn een mooie aanvulling. Hier wordt optimaal gebruik van gemaakt. Maar ook de gastvrijheid van Stefanie draagt een steentje bij aan de gemoedelijke sfeer. ”

Coaching persoonlijk leiderschap

“Het heeft ons inzicht gegeven in onszelf, ons eigen functioneren en hoe we de zaken binnen de organisatie kunnen oppakken. De werkwijze was persoonlijk, zeer praktisch, concreet en op de situatie toegespitst. De verwachtingen die we hadden zijn goed uitgekomen. Als persoon sloot Stefanie goed bij ons aan. Het is een waardevolle coaching voor ons geweest.”

Teamleider De Zorggroep

Training Coachingsvaardigheden:

“Perfect voor onze groep zorgcoaches. De presentatie is duidelijk, afwisselend en leerzaam en er werd goed ingegaan op vragen en voorbeelden van de zorgcoaches. Ook de ruimte die werd geboden om met de trainers te discussiëren had veel waarde. Daarnaast waardeer ik het dat de trainers ons in onze waarde lieten. Dank daarvoor. De training voldoet zelfs meer dan aan mijn verwachtingen. Het zorgde bij mij voor veel enthousiasme en voldoening. Dit is de beste training die ik ooit in mijn leven gevolgd heb.”

Zorgcoach Gemeente Venray

Training train de trainer:

“Ik vond de training echt heel fijn. Het was prettig dat er zo veel ruimte was om daadwerkelijk de training te bouwen. Het heeft mij ook inzicht gegeven van hoe de opbouw van een training is. ik dacht we geven wat theorie en laten daarna de deelnemers gewoon aan de slag gaan…maar dat werkt niet zo. Fijn dat alle onderdelen : Kennis, Willen, Kunnen en Doen aan de orde zijn gekomen. Verder vond ik de sfeer ontspannen en vertrouwelijk. Ik had het gevoel dat ik open een eerlijk mijn verhaal kon doen.”

Projectmedewerker Amsta Amsterdam.

 

Impulse
Stefanie Receveur
Herungerweg 152, Venlo
Tel:06 265 241 79
stefanie@impulse-cc.nl

link naar linkedin accountlink naar facebookpagina

Kvk 12064786
Registraties: BPSW, Registerplein