Het verhaal

Alles wat je doet begint bewust of onbewust met een missie en visie. Waar gaat Impulse voor?
Impulse gaat voor de kracht en de wil van mens en organisatie om zich te ontwikkelen. Dit geloof doet een beroep op de eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheid om situaties en omstandigheden te kunnen hanteren en te kunnen veranderen. Het is mijn missie om aan de start te staan van deze ontwikkeling en dit mogelijk te maken en te ondersteunen.

Waar staat Impulse voor?

Het inspireren en uitnodigen van mens en organisatie om eerlijk en open te zijn en ‘to the point’ te komen, voorbij angsten en belemmeringen en zo tot een krachtiger en effectiever functioneren en samenwerking te komen. Modellen en methodieken zijn belangrijk maar goede begeleiding is in de eerste plaats een kwestie van hart en ziel en oprechte aandacht en contact met de klant en niet alleen van verstand.
Een aantal kernwaarden zijn daarin leidend: Integriteit, veiligheid, vertrouwen, kwaliteit, betrokkenheid, gelijkwaardigheid, eerlijkheid, deskundigheid.
De insteek: een betrokken en betrouwbare gesprekspartner voor zowel werkgever als voor werknemer. Altijd vertaald naar een praktische, toepasbaar en doelgerichte aanpak.

 

Impulse
Stefanie Receveur
Herungerweg 152, Venlo
Tel:06 265 241 79
stefanie@impulse-cc.nl

link naar linkedin accountlink naar facebookpagina

Kvk 12064786
Registraties: BPSW, Registerplein