Training Persoonlijk Leiderschap
Introductie

Weet je al redelijk wat je wil in je leven maar vind je het lastig om te kiezen? Heb je het gevoel dat er keuzes voor jou worden gemaakt en wil je graag zelf meer het initiatief nemen? Vind je het lastig om in actie te komen en wil je graag weten hoe dat komt? In deze training krijg je aspecten aangereikt waarmee jij jouw persoonlijk leiderschap omzet in daden. Wat is persoonlijk leiderschap in de praktijk? Hoe zet ik dit succesvol en met tevredenheid in? Spreekt dit je aan en ben je bereid om op een dieper niveau naar jezelf te kijken en veranderingen in je eigen gedrag te realiseren? Dan lijkt het ons leuk als jij erbij wilt zijn in onze training. We nodigen je graag uit voor een intake gesprek.

Doelgroep

Mensen die al een beeld hebben van wat ze willen, maar dit onvoldoende in de praktijk kunnen brengen. Onze deelnemers zijn bereid om aan zelfonderzoek te doen en hun mogelijkheden en belemmeringen te onderzoeken.

Trainingsthema’s
 • Proactief handelen: Je weet wat je wilt, maar toch kom je niet in actie. Daarvoor moet je het initiatief nemen. Het resultaat van dit thema is dat je weet wat proactief gedrag is en dat je het initiatief neemt in de keuzes die je gaat maken.
 • Omgaan met belemmeringen: Inmiddels weet je hoe je het initiatief kan nemen, maar wat houdt je nou nog tegen? Na dit thema weet je wat je belemmert en pas je toe wat je helpt bij het maken van keuzes.
 • Persoonlijke waarden: Het doel van dit thema is dat je je persoonlijke waarden leert kennen. Waarden geven richting aan je keuzes. Je past de waarden toe bij de keuzes die je hebt te maken in je leven.
 • Keuzes maken: Bewuster keuzes maken is een onderdeel van persoonlijk leiderschap. Het betekent meer verantwoordelijkheid nemen voor het verloop van je eigen leven.  Je beschikt nu over de juiste ingrediënten om bewust te kiezen

Opzet / werkwijze

Voorafgaand aan de training zal een intake met de deelnemers plaatsvinden om persoonlijk kennis te maken en de leerwensen en verwachtingen te onderzoeken. Tijdens de training werken we middels verschillende oefenvormen aan meer  persoonlijk inzicht en vaardigheden. Verder is er aandacht voor:
-          persoonsgerichte feedback
-          directe toepasbaarheid van het geleerde in de praktijk
-          leren door te doen
-          een veilige en vertrouwde leeromgeving

Praktische informatie

 • De training bestaat uit 2 dagen van 9.00 -17.00 uur.
 • Trainers: Dinette van Dooren & Stefanie Receveur
 • De groepsgrootte is minimaal 8, maximaal 12 personen.
 • Kosten : 175,- per persoon
 • Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail ons via : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   
  Als je iets niet leuk vindt, verander het. Als je het niet kunt veranderen, verander dan de manier waarop je er over denkt (Mary Engelbreit)